provträning till våra tävlingslag.

För att komma med i ett tävlingslag behöver du göra en provträning hos oss. Under provträningen bedömer vi dina kunskaper inom de olika momenten i cheerleadingen:  hopp, gymnastik och byggteknik. Vi tittar även på saker som förmåga att ta in koreografi, kroppskontroll, styrka och din träningsmognad i form av närvaro, attityd, engagemang och motivation. De aktiva som uppfyller våra krav och har haft bra närvaro tidigare säsong prioriteras. 

Provträningen sker under maj-juni varje år. Mer information kommer senare. 

Ett ord till dig som är förälder

Eftersom du känner ditt barn bäst är det viktigt att ni tillsammans funderar på om det är dags att söka till ett tävlingslag eller om det bättre passar er familj att ditt barn tränar på motionsnivå ett tag till. Ni behöver vara medvetna om det kommer en del press med att söka till ett tävlingslag och du som förälder har det yttersta ansvaret att inte sätta ditt barn i en situation det inte orkar med. Det finns en möjlighet att vi kommer välja att inte ta in ditt barn i tävlingsverksamheten just nu. Medlemmarna i lagen kommer också att bli bedömda på tävling tillsammans med sitt lag och laget kommer att rankas på tävlingen mot andra lag, något som kan vara tufft även för äldre utövare.

För oss är det absolut viktigaste att alla barn som tränar hos oss tycker att det är kul med cheerleading och vi vill behålla alla våra härliga barn i föreningen och ge dem allihop bästa möjliga förutsättningar. 


Våra tävlingslag 2017/2018