Föreningskläder

Våran leverantör har valt att lägga ner sin verksamhet därav kan vi inte erbjuda föreningskläder just nu. Men vi letar efter en ny leverantör och kommer att lägga upp information så fort vi har hittat någon ny.


Utrustning

Skor

När du tränar med oss ska du alltid använda gymnastikskor. För våra tävlingslag är det obligatoriskt med helvita skor som följer Svenska Cheerleadingförbundets tävlingsbestämmelser.

Det finns en uppsjö av olika skomodeller som är speciellt anpassade för cheerleading. De flesta av våra aktiva har skor av modellerna Kaepa Starlyte, Nfinity Venegance eller Nfinity Evolution.

Shorts

Vi rekommenderar shorts av kompressionsmodell, gärna svarta då vi använder det till uppvisningar och tävlingar. Nike Pro 3'' är en favorit hos många cheerleaders och finns i massor med färger och mönster. Dessa brukar man kunna hitta på Stadium eller liknande butiker.

Överdel

Använd en överdel (t ex T-shirt eller linne) som sitter förhållandevis tight för att minska skaderisken.
För de som behöver vill vi att ni använder en riktig sport-BH. För tävlingslagen gäller svart sport-BH under tävlingsdräkten.

Hår

Långt hår ska hållas uppsatt och borta från ansiktet på träningen. Alla som tränar hos oss får en rosett att använda på uppvisning och tävling.

Inköpsställen

Excel Cheer - Säljer skor av märket Nfinity. De finns i England så man behöver inte betala tull.
Cheersweden - Svensk sida som säljer skor och kläder.
Toetouch of Sweden - Svensk sida som säljer kläder och ibland skor.
Cheerlife – Svensk sida som säljer bland annat kläder, väskor och poms.
Cheer and Pom – Säljer skor, massor med modeller men företaget är baserat i USA så det tillkommer tull.
Nfinity - Säljer skor och kläder. Skickar internationellt från USA.