Vi är en cheerleadingförening som har vår verksamhet i Märsta utanför Stockholm.

Hos oss tränar barn och ungdomar på alla möjliga olika nivåer. Våra medlemmar bor bland annat i Sigtuna kommun, Upplands Väsby, Knivsta, Sollentuna och Järfälla.

Vi har ett antal nybörjargrupper och flera tävlingslag som satsar hårt för att kunna konkurrera med alla andra duktiga lag som finns i Sverige.


Aktuellt

Julshow 16 december

Den 16 december har Sigtuna Legends julshow. då har du möjlighet att se alla våra duktiga lag. Vi har två shower att välja emellan, den första börjar kl 13:00 (insläpp 12:30) och den andra börjar kl 15:00 (insläpp 14:30). Entrén är 50 kr för alla över 10 år. Det kommer även finnas fika till försäljning. Stöd vår föreningen och kom på vår julshow.

Säsongen 2018/2019

Vi har nu fullt i alla våra träningslag. Du kan fortfarande skicka in en intresseanmälan om det skulle bli någon plats ledig. I vårt vuxenlag Grey finns det fortfarande möjlighet att träna. 

Söker tränare!

Vill du vara med och utveckla världens roligaste sport? Vi är i stort behov av flera tränare för att kunna möta det ökandet intresset av Cheerleading. Har du kunskaper inom gymnastik eller cheerleading och är intresserad av att vara tränare? Ta då kontakt med Helena Gålnander på sportchef@sigtunalegends eller läs mer här.

 

 

 


Vill du börja träna med oss?