Vi är en cheerleadingförening som har vår verksamhet i Märsta utanför Stockholm.

Hos oss tränar barn och ungdomar på alla möjliga olika nivåer. Våra medlemmar bor bland annat i Sigtuna kommun, Upplands Väsby, Knivsta, Sollentuna och Järfälla.

Vi har ett antal nybörjargrupper och flera tävlingslag som satsar hårt för att kunna konkurrera med alla andra duktiga lag som finns i Sverige.


Aktuellt

Cheercamp 27 april

Äntligen är det dags för vårt populära cheercamp. Den 27 april i Ekillaskolan kl 09:30-15:30 har vi en heldag bara med Cheerleading. Vi kommer att träna en massa men även passa på att leka och ha skoj. Campet vänder sig till föreningens träningslag (Violet, Purple, Pink och Aqua) samt de som tränar på nivån level 1(Lime). Har du någon kompis eller syskon som är intresserad att testa cheerleading så är de också välkomna.

Kostnaden är 220 kr för medlemmar och 240 kr för icke medlemmar. I kostnaden ingår en t-shirt.

Anmälan gör du här

Föreningen växer

Planeringsarbetet inför kommande säsong har börjat och vi kan redan nu presentera lagen vi planerar för kommande säsong. Mer info om uttagning till våra tävlingslag och påfyllning av våra träningslag kommer under våren!

Står du inte redan i kö till något av våra träningslag? Anmäl dig på www.sigtunalegends.se/brja-hos-oss

Junior level 1
Junior level 2
Junior level 3
Senior Groupstunt
Vuxenlag

Miniminior nybörjare
Minior nybörjare
Minior/junior fortsättning
Tävlingsförberedande lag

Vill du bli tränare?

Vi håller nu på att tillsätta tränare till lagen inför kommande säsong. Vill du bli tränare hos oss så anmäl ditt intresse här. Läs gärna om vad det innebär att vara tränare hos oss.

Biljettsläpp till NCC

Den 8 mars släpps biljetterna till NCC som går av stalpeln den 6-7 april. Håll utkik på deras facebooksida.

Gymnastikträning!

Äntligen kan vi erbjuda gymnastikträning för våra träningslag. Norrbackaskolans gymnastiksal som har varit under renovering hela hösten är nu klar att börja användas igen. Träningen är onsdagar kl 18-19:30. Har du missat att anmäla dig kan du maila Helena Gålnander sportchef@sigtunalegends.se.

Vårterminen 2019

Vi har nu fullt i alla våra träningslag och vi kommer inte ta in fler i lagen. Men skicka in en intresseanmälan för nästa säsong så att du säkrar din plats. I vårt vuxenlag Grey finns det fortfarande möjlighet att träna. 

Söker tränare!

Vill du vara med och utveckla världens roligaste sport? Vi är i stort behov av flera tränare för att kunna möta det ökandet intresset av Cheerleading. Har du kunskaper inom gymnastik eller cheerleading och är intresserad av att vara tränare? Ta då kontakt med Helena Gålnander på sportchef@sigtunalegends eller läs mer här.

 

 

 


Vill du börja träna med oss?