Vi är en cheerleadingförening som har vår verksamhet i Märsta utanför Stockholm.

Hos oss tränar barn och ungdomar på alla möjliga olika nivåer. Våra medlemmar bor bland annat i Sigtuna kommun, Upplands Väsby, Knivsta, Sollentuna och Järfälla.

Vi har ett antal nybörjargrupper och flera tävlingslag som satsar hårt för att kunna konkurrera med alla andra duktiga lag som finns i Sverige.


Aktuellt

Årsmöte 29 September

Idag höll Sigtuna Legends sitt 6:e årsmöte och till styrelsen valdes Daniel Lord in som ny kassör och Maria Sandberg som ny suppleant. Annars är styrelsen intakt. Årsmötesprotokollet kommer upp inom de närmaste dagarna här på hemsidan

Vi blir mer digitala

Vi har börjat använda ett automatiserat och digitalt föreningssystem för att skapa ännu bättre förutsättningar för att utveckla vår verksamhet. Detta innebär att du som medlem kommer att kunna betala dina avgifter via digitala betalningsmetoder – en smidigare upplevelse för dig och en enklare hantering för oss.

Detta kommer även att bidra till en minskad manuell administration för oss som förening då din betalning kommer att prickas av direkt i vårt system. Så fort du har betalt din Medlemsavgift får du tillgång till en oas av smarta funktioner i SportAdmins MedlemsApp!

Info om medlemsappen

LAg nästa Säsong!

Alla aktiva som har sökt till tävlingslag eller tävlingsförberedande har fått information om de har fått plats eller inte. Vi håller nu på att fylla på alla våra träningslag. Vi hoppas att vi kan gå ut med information om du har fått en plats eller inte under vecka nästa vecka 28. Information går ut via mail så håll utkik där.

Våruppvisning och avslutningspicknick den 26 maj

Den 26 maj kl 13:00 har vi vår årliga våruppvisning i Ekillahallen. Vi öppnar för insläpp kl 12:30. Inträde är 50 kr för alla över 12 år, under 12 år är det gratis. Efter våruppvisningen går vi gemensamt ner till Sätunaparken för att ha en trevlig picknick tillsammans. Välkommen.

Provträningar 27 och 29 maj

Den 27 och 29 maj har vi provträningar för alla våra tävlingslag men även till Green,tävlingsförberedande laget. Alla information hittar du här. Annars hör av dig till Helena Gålnander, sportchef@sigtunalegends.se

Vill du bli tränare?

Vi håller nu på att tillsätta tränare till lagen inför kommande säsong. Vill du bli tränare anmäl ditt intresse här. Läs gärna om vad det innebär att vara tränare.

 

 

 


Vill du börja träna med oss?